#16 2011-02-18 15:42:23

 BezKitu

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Małopolska
Zarejestrowany: 2010-07-31
Posty: 772
Punktów :   102 
Serwer: Brak
Królestwo: Brak
Poziom: Brak
Profesja: Brak
WWW

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Puma45

Na forum były chyba jakieś spolszczone pliki . Szukaj

szczepanik97

Tuty są

Orenkal

Odpal porty wszystkie. sprawdz czy nie zbugowane mapy

erylas

napewno zle wpisuje !! ;d wylacz Zapore windows . zrob nowe konto


http://img217.imageshack.us/img217/5306/labirynts.png

http://img32.imageshack.us/img32/8140/labiryntfauna.png

Offline

 

#17 2011-02-18 21:57:48

puma45

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2011-02-17
Posty: 3
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Dzięki kolego że odpisałeś ale uwierz mi szukałem i nic z tych poradników nie rozumiem. Nie wiem czy żeby był po polsku serw to muszą być inne pliki serwerowe czy client polski naprawdę niewiem jak mógłby ktoś pomoc?

Offline

 

#18 2011-02-19 09:16:13

 BezKitu

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Małopolska
Zarejestrowany: 2010-07-31
Posty: 772
Punktów :   102 
Serwer: Brak
Królestwo: Brak
Poziom: Brak
Profesja: Brak
WWW

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

http://priv-m2.pun.pl/viewtopic.php?id=3173

wchodzisz do file zilly

/usr/rain/channel/share_data/locale/ -> i tu je wklejasz... jesli tam bd hongkong usuwasz je i te wgrywasz " w linku " jak bd miec nazwe english to zmien w navi cat  common-> locale -> hongkong na english


http://img217.imageshack.us/img217/5306/labirynts.png

http://img32.imageshack.us/img32/8140/labiryntfauna.png

Offline

 

#19 2011-02-19 12:35:03

puma45

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2011-02-17
Posty: 3
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

dzięki ale nie wiem za bardzo skąd te pliki pobrać bo ten link co podałeś to nie działa może jakieś inne pomysły? Mógłby ktoś wstawić zedytowane pliki serwerowe żeby był tam język polski i odpowiedniego clienta pl czy chiński bo ja już niewiem.

Offline

 

#20 2011-11-21 12:49:22

nikolas1997

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2011-10-21
Posty: 5
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

ja mianowicie mam taki problem jak chce się zalogować na własny serwer to nie mogę bo cały czas misze że zostaniesz połączony z serwerem i nie chce mnie zalogować i tak ciągle;)

Offline

 

#21 2011-11-21 14:48:46

 Lexus

http://imageshack.us/a/img849/7910/aq05.jpg

Zarejestrowany: 2010-07-16
Posty: 1526
Punktów :   416 

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Może serwer nie jest włączony??? Albo coś spaprałeś przy robieniu.

@EDIT

Albo możesz ponownie uruchomić czyli zrestartować .


http://www.iv.pl/images/65574668586061687986.png

Offline

 

#22 2012-01-06 08:00:23

daniel1233

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2012-01-01
Posty: 1
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Ja mam proble otóżzałorzyłem serwer i all działa ja normalnie mogę wbić lecz kumple nie , są oni w hamachi mają spol próbowali przez chinola wbijać ale to nic nie daje pprosze o pomoc

Offline

 

#23 2012-01-06 15:20:48

corion123

http://img829.imageshack.us/img829/8836/3imala.gif

Zarejestrowany: 2010-12-10
Posty: 161
Punktów :   
Serwer: ghwww
Królestwo: zółte
Poziom: 104
Profesja: Wojo bodziak
WWW

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

sprawdź porty


http://img718.imageshack.us/img718/74/sygnanaprivm2.png

Offline

 

#24 2012-01-06 15:29:46

 PatryqPL

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Kluczbork
Zarejestrowany: 2010-10-20
Posty: 953
Punktów :   59 
Hobby: To i tamto :P

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Wyślij im 2 spol

1 z końcówką .100
i 2 z normalną końcówką

Offline

 

#25 2012-09-25 17:58:43

sieczken

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2010-11-12
Posty: 1
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

podajcie mi link do jakiś plików serwerowych bo żadne nie działają z których mam

Offline

 

#26 2014-06-15 05:51:31

alex3101

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2014-06-15
Posty: 1
Punktów :   

Re: Masz problemy ze swoim serwer? Napisz tutaj ! A pomożemy !

Siemankooooooo wszystkim

Mam problem z logowaniem się na serwer, właściwie nie ja tylko osoba '' druga ". Postawiłem serwer Hamachi na plikach Terenzo, mam Clienta by Like i kolega również go ma. Serverinfo.py w root. clienta jest skonfigurowane pod IP Hamachi bez koncówki .100   ... Ja wchodzę bez problemu na server, wszystko śmiga jak powinno - natomiast kolega loguje się na konto bez problemu, a gdy wybiera postać wyrzuca go do ekranu logowania ..

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
virtual dj przejścia playlisty opowiadania erotyczne brutalny chlopak www.hetmanska1944.pun.pl www.polsriestudia.pun.pl 5 misja z koniem metin 2