#1 2010-12-04 09:04:08

 Freesh

http://img707.imageshack.us/img707/913/ruox.png

4089480
Skąd: Pada Deszcz ;p
Zarejestrowany: 2010-08-09
Posty: 377
Punktów :   13 
Serwer: PandoraMt2
Królestwo: Jinno
Poziom: 99+(rośnie;>)
Profesja: WóóJJ
WWW

Siema

Siema Mam Problem Na Swoim Serwie w CS Bo niewiem jak dodac /top15 i /rank voteban votemap oraz cod mod Mogl by mi ktos to wytlumaczyc krok po kroku mozecie na gg 4089480
oraz Muzyke Server przez Hamachi daje nawed 10 + ;D(za dobra odp);P


http://img151.imageshack.us/img151/9125/freesh.jpg
http://www.speedtest.pl/results/15238554.jpg
http://img.userbars.pl/120/23819.png
Pomoglem Daj +

Offline

 

#2 2010-12-04 09:51:59

Venenum

http://img195.imageshack.us/img195/7571/2iduza.gif

Zarejestrowany: 2010-11-22
Posty: 127
Serwer: Jaruna
Królestwo: Margonem
Poziom: 18 i ciągle rośnie!
Profesja: Łowca

Re: Siema

Nie ten dział. Pisz w dziale CS.
PS: Czytaj nowy regulamin, zakaz reklamowania JAKICHKOLWIEK for i w tematach i w sygnie ;p

EDIT: OMG, miałem jakiegoś buga chyba i to było w dziale ogólnym

Ostatnio edytowany przez Venenum (2010-12-04 09:53:33)

Offline

 

#3 2010-12-04 10:07:51

 Freesh

http://img707.imageshack.us/img707/913/ruox.png

4089480
Skąd: Pada Deszcz ;p
Zarejestrowany: 2010-08-09
Posty: 377
Punktów :   13 
Serwer: PandoraMt2
Królestwo: Jinno
Poziom: 99+(rośnie;>)
Profesja: WóóJJ
WWW

Re: Siema

Po h.. ten post?..


http://img151.imageshack.us/img151/9125/freesh.jpg
http://www.speedtest.pl/results/15238554.jpg
http://img.userbars.pl/120/23819.png
Pomoglem Daj +

Offline

 

#4 2010-12-04 11:41:58

 ThePro

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Internet
Zarejestrowany: 2010-03-07
Posty: 846
Punktów :   48 
Serwer: Co ja mam tu napisać ?

Re: Siema

jak masz serw hama to nie możesz zrobić czegoś takiego ..
Jesli chce mieć cod mod i inne duperele to musisz postawic serw na amx... i oczywiscie zaplacic ...
A ty sie veneum nie baw w moda ...

Offline

 

#5 2010-12-10 14:37:09

 Freesh

http://img707.imageshack.us/img707/913/ruox.png

4089480
Skąd: Pada Deszcz ;p
Zarejestrowany: 2010-08-09
Posty: 377
Punktów :   13 
Serwer: PandoraMt2
Królestwo: Jinno
Poziom: 99+(rośnie;>)
Profesja: WóóJJ
WWW

Re: Siema

@UP juz all dziala THe pro da sie tak dodac cod mod itd:)


http://img151.imageshack.us/img151/9125/freesh.jpg
http://www.speedtest.pl/results/15238554.jpg
http://img.userbars.pl/120/23819.png
Pomoglem Daj +

Offline

 

#6 2010-12-10 15:50:59

 ThePro

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Internet
Zarejestrowany: 2010-03-07
Posty: 846
Punktów :   48 
Serwer: Co ja mam tu napisać ?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
diamondcraft vip enforced ots 8.6 www.naznaczony.pun.pl polski chlebak wz 33 the nom alternative łasica